Download algemene voorwaarden

Betaalwijze
U kunt op de volgende wijzen betalen:
iDEAL
Bancontact
Sofort banking
Vooruitbetaling

U kunt uw keuze maken bij het bestellen.


Levertijden

 

Bij elk sieraad staat een levertijd vermeld. Houdt u er rekening mee dat er 1 of 2 dagen bij komt voor het verzenden. Alle levertijden gelden vanaf ontvangst betaling. U ontvangt een e-mail met een track and trace code wanneer uw pakje wordt verstuurd. Heeft u het sieraad voor een bepaalde datum nodig, vermeld dit dan bij uw bestelling of bel of e-mail ons.

 

Retourneren en ruilen

 

Retourneren
U kunt u het aangekochte artikel, wanneer dit niet aan uw verwachtingen voldoet, mits ongedragen en in de originele verpakking, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling terugsturen. Verzend het artikel volgens de hier onder vermelde voorwaarden. U ontvangt het aankoopbedrag na ontvangst van het artikel binnen 14 dagen op uw rekening terug. De verzendkosten van het terugsturen worden niet vergoed.

Ruilen
U kunt het sieraad ruilen voor een ander artikel of een andere maat. Het gewenste artikel wordt zonder verzendkosten opgestuurd zodra het te ruilen artikel door ons is ontvangen en eventuele bijbetaling of terugbetaling is verrekend. De verzendkosten naar ons toe zijn voor uw eigen rekening.

Voorwaarden retourneren/ruilen
Stuur ons een email om mee te delen dat u het artikel wilt retourneren of ruilen. Wij adviseren u dan hoe u het sieraad het best en goedkoopst aan ons kunt terugsturen.
U kunt sieraden ook retourneren of ruilen in de winkel.


Retouradres:
Watze van der Wal Sieraden
Midstraat 1

8501 AC JOURE
0513 414005
info@watzevanderwal.nl

Openingstijden van de winkel:
Woensdag: 9:30-17:30
Donderdag: 9:30-17:30
Vrijdag: 9:30-17:30 en 19:00-21:00
Zaterdag: 9:30-17:00

 

Verzendkosten

 

Nederland

Wij berekenen geen verzendkosten binnen Nederland. 

Garantie
Op onze sieraden wordt een jaar garantie gegeven.
 

Gehalte edelmetaal

 

Onze sieraden voldoen aan de wet Waarborg Edelmetaal en zijn volgens de regels voorzien van gehaltestempels en een verantwoordelijkheidsteken. We gebruiken 14 karaats goud en 1e gehalte (sterling) zilver.

Bedrijfsgegevens


Watze van der Wal Sieraden
Kamer van Koophandelnummer: 57084815
BTWnummer: NL852431569B01